Az okostelefonok elterjedésének köszönhetően és ügyfeleink még magasabb színvonalú kiszolgálásának érdekében bevezettük saját fejlesztésű online riportrendszerünket

OMEGA ONLINE RIPORT RENDSZER

2012-ben új fejezet nyílt a merchandising szolgáltatás területén. Az okostelefonok elterjedésének és ügyfeleink igényeinek köszönhetően bevezettük a saját fejlesztésű, Android alapú, online riportrendszerünket.

Minden, hipermarketben dolgozó polcszervizes munkatársat felszereltünk okostelefonnal, akik így még hatékonyabban tudták végezni munkájukat.

Az információáramlás jelentősen felgyorsult, napi rendszerességgel, minden áruházból egy időben, online özönlik az információ cégünk központi irodájába és ügyfeleinkhez egyaránt. Az új rendszer használata emelte szolgáltatásunk színvonalát, és még hatékonyabbá tette az értékesítés támogatást.

Online kontrolling, azaz ellenőrzési lehetőséget nyújt minden szinten. A használat során kiszűrtük a kevésbé együttműködő kollégákat, azonnal értesülünk az áruházi szintű problémákról és a készülékre feltölthető információs anyagokkal hatékonyan és gyorsan tudunk segítséget nyújtani ott, ahol szükség van rá.

Lehetőség nyílik arra, hogy a napi feladatokat rangsoroljuk, kijelöljük a fókuszokat, így a területen dolgozók nem ad hoc jelleggel végzik munkájukat, hanem jól szervezetten és irányítottan. Nem marad ki semmi, nincs elfelejtett feladat.

Az ügyfeleink elvárásainak megfelelő, logikusan felépített riportok pontos munkavégzést tesznek lehetővé.

 

MINŐSÉG, HATÉKONYSÁG ÉS GYORSASÁG

A fotók készítése minőségi munkára ösztönzi a kollégákat. Azonnal kiderül, ha valaki hanyag vagy figyelmetlen. A rendszer úgy van kialakítva, hogy csak az adott helyszínen és időpontban készített fotót fogadja el, így elejét vehetjük az esetleges torzításoknak, félrevezetéseknek.

Minden információs anyag, planogram rendelkezésre áll a munkavégzés idejében, így nem kell kinyomtatott papírokkal bíbelődni, vagy emlékezetből dolgozni.

Nincs több olvashatatlan kézírással vagy hiányosan kitöltött jelentés! Nem probléma többé, hogy milyen adathordozón jusson el irodánkba a teljesítést igazoló nagyszámú fotó.

Nem kell órákat vagy inkább napokat eltölteni a fotók és az áruházak összepárosításával, illetve nem kell várni a postára és a nehezen beérkező faxokra.

A folyamatosan beérkező adatok Excel táblázatba rendezve letölthetők az online riportfelületről. Részletes, áruházi szintű elemzés, vagy összefoglaló riport egyaránt generálható az adathalmazból.

Tevékenységünk jellegéből adódóan (sok ember nagy területen szétszórva végzi a munkát) korábban több olyan problémával küzdöttünk, amikkel ma már nem kell foglalkoznunk, köszönhetően az okostelefonokra fejlesztett egyedi rendszerünknek.

Szükség esetén közvetlen kommunikációs csatornát képez a megrendelő és a polcszervizes között, mivel a rendszer képes arra, hogy automatikus SMS-t küldjön bizonyos válaszok esetén. Például, ha egy adott termék vagy termékcsoport készlethiányos.

 

EXTRA KONTROLLING

Az Omega segítségével extra kontrolling szolgáltatást is tudunk nyújtani ügyfeleink számára. A beérkező riportokat több dedikált kolléga ellenőrzi, így azonnal ki tudjuk szűrni a hibás teljesítéseket és egyeztetni tudunk a polcszervizessel a javításról. Ez a polcos kollégák teljesítményére is ösztönzőleg hat, mivel tudják, hogy ellenőrizzük a munkájukat. Visszajelzést kaphatnak akkor is, ha kiemelkedően jól végzik munkájukat. Erre a rendszerre tudtuk építeni a merchandiserek motivációs rendszerét.

Végül, de nem utolsó sorban megbízóink KAM és Field csapatai azonnal értesülnek az áruházi eseményekről, problémákról, ami komoly versenyelőnyt jelent számukra.