Sok éves tapasztalat és az országos lefedettség biztosítja ügyfeleink gyors és rugalmas kiszolgálását.

POLCSZERVIZES KÉPZÉSEINK

Cégünk kiemelt figyelmet fordít a polcszervizes kollégák képzésére, tréningelésére. A nagy létszám és a területi megosztottság miatt speciális módszerekkel kell dolgoznunk.

Többlépcsős polcszervizes képzési rendszerben dolgozunk, melyet a területi vezetők végeznek, illetve szerveznek meg, mivel az ő felelősségük a megfelelő kollégák toborzása és az ide vonatkozó HR feladatok elvégzése.

A kiválasztott jelentkező a munka- és tűzvédelmi oktatás, valamint az üzemorvosi alkalmassági vizsgálat után megismerkedik a merchandising alapismeretekkel rendszerint abban az áruházban, ahol a munkát végezni fogja.

Képzéseink következő fázisában a leendő polcszervizes elsajátítja az OMEGA online riportrendszer használatát.

Riportrendszerünk okostelefonokon is működik, így lehetőség van az eszközt szakmai ismeretterjesztésre, informálásra is használni.

 

Az általános információk és tudnivalók után specifikusan az adott megrendelő termékeivel ismerkedik meg a friss polcszervizes, legvégül a kapcsolódó feladatok elsajátítása következik.

Ez történhet személyesen, hagyományos merchandiser tréningen vagy idő-és költséghatékony megoldást jelenthet a YouTube kisfilm, amelyben részletes tájékoztatás nyújtására is lehetőség van. Akár többször is megnézhető, ha a munka komplikáltabb vagy nehezen érthető.

On The Job tréningeinken a bonyolultabb vagy újszerű feladatokat áruházi helyszíneken, esetenként a megbízó vagy az adott lánc munkatársainak bevonásával mutatjuk be a területi vezetőknek, akik ezután a saját körzetükben be tudják tanítani a polcszervizes kollégákat.

Különböző információs anyagok (a planogramokon felül) is letölthetőek az alkalmazás segítségével.